Vabaduse väljakul toimub heategevuslik laat

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaduse väljakul toimub heategevuslik laat.
Vabaduse väljakul toimub heategevuslik laat. Foto: Andres Haabu

Eesti lionspiirkond korraldab laupäeval Vabaduse väljakul traditsioonilise Heateo päeva, kus kell 11-16 toimuval laadal kogutakse vabatahtlikke annetusi abivajajate toetuseks.

Laadal müüakse mitmesuguseid küpsetisi, võileibu, suitsutatud tooteid, alkoholivabu sooje jooke, aiasaadusi, lilli, kuivatatud teesid, hoidiseid, sinepit, mänguasju, sporditarbeid, jalanõusid, käekotte, kriiditahvleid ja muud laadakaupa.

Eesti Kuulmispuudega Laste Vanemate Liidu presidendi ja lionsklubi Tallinn Kristiine liikme Toomas Sepa sõnul on sel päeval Vabaduse väljakul väljas 15 telki, kus erinevad lionsklubid pakuvad müügiks kas omavalmistatud roogasid või suveniire. Nii näiteks on Kristiine klubi väljas kuulmis- ja nägemispuudega lapsi õpetava Heleni kooli laste poolt valmistatud ainulaadsete suveniiridega. Saadud annetustest toetataksegi selle kooli laste huvitegevust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles