Edgar Savisaar käis avamas Astangu tänavat

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede keskpäeval avati lindilõikamise, pirukatelgi ja Edgar Savisaare laulu salvestuse kuulamisega taastusremondi käigus uue teekatte saanud Astangu tänav.


Korda tehti 750 meetri pikkune tänavalõik. Ehitustööd läksid maksma 580 000 eurot. Astangu tänava rekonstrueerimistööde teostaja oli AS Tref Nord.

Astangu tänava taastusremondi käigus lõigus Astangu tn 22 kuni ringtee uuendati sõidutee asfaltkate, korrigeeriti sõidutee äärekivisid ja rekonstrueeriti autobusside lõpp-peatuses autobusside ümberpööramise koht koos ooteplatvormidega. Samuti rajati uus 200 meetrine kõnniteelõik busside lõpp-peatusest kuni Astangu tn 21 elamute juures olemasoleva kõnniteeni.

Aastaid kohutavas seisukorras olnud tänava remont tegi kohalikele elanikele suurt rõõmu ning nii mõnigi inimene käis linnaosavanemat Marek Jürgensoni isiklikult tänavas. Pärast linnapea saabumist peeti lühikesed kõned ning lõigati läbi lint. Pärast seda kuulati linnaosavanema asetäitja Juhan Hindovi ettepanekul Edgar Savisaare uue laulu salvestust ning kutsuti kõik kohalviibijad telgi juurde pirukaid sööma.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles