Tallinnas saab tasuta ära anda vanu autorehve

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rehve saab ära anda Artelli, Pääsküla, Suur-Sõjamäe ja Paljassaare põigu jäätmejaamas.
Rehve saab ära anda Artelli, Pääsküla, Suur-Sõjamäe ja Paljassaare põigu jäätmejaamas. Foto: Corbis/Scanpix

Tallinna neli jäätmejaama võtavad inimestelt tasuta vastu vanu autorehve, üks inimene saab korraga ära anda kuni kaheksa rehvi.

Rehve saab ära anda Artelli, Pääsküla, Suur-Sõjamäe ja Paljassaare põigu jäätmejaamas, teatas Tallinna pressitalitus BNS-ile.

Majandus- ja kommunikatsiooniministri määruse järgi võib naastrehve sõidukil kasutada alates 15. oktoobrist kuni 31. märtsini. Erandina võib talviste tee- ja ilmastikuolude esinemise korral naastrehve kasutada 1. oktoobrist kuni 30. aprillini. Kuna sel aastal on talv erandlik, pikendas ministeerium naastrehvide kasutusaega 30. aprillini.

Jäätmejaamadesse saab viia ka paberit ja pappi, töötlemata puitu, vanametalli, pakendeid, elektri- ja elektroonikajäätmeid ning koduseid ohtlikke jäätmeid.

Jäätmejaamas olevad mahutid on märgistatud vastavalt kogutavale jäätmeliigile. Kohapeal abistab ja juhendab elanikke jäätmete üleandmisel jäätmejaama töötaja, kes väljastab kliendi nõudmisel õiendi vastuvõetud jäätmeliikide ja koguste kohta.

Lehtklaasi, plaste ja suuremõõtmelisi sorditud ehitusjäätmeid võetakse tasuta vastu Suur-Sõjamäe ja Paljassaare jäätmejaamades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles