Vandaalid rüüstavad kinomaja

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimase kahe kuu jooksul juba viis korda on Uus tänav 3 asuv Tallinna kinomaja langenud senitundmatute kurjategijate vandaalitsemise ohvriks.

Esimene rünnak toimus 11. jaanuaril, kui imetabaselt «läbi seinte» kõndinud röövel viis ära äsja soetatud kuvari, vahendas kinoliidu pressiteade.

Teine rünnak tõi kaasa suure klaaside lõhkumise ja sülearvuti varguse, kolmandal korral viis varas ära Piletilevi printeri, mis halvas kinomaja töö täiesti. Neljandal korral lõhuti ära ukseklaas ja täna on segi pekstud aknaklaasid.

Kinomajal on inimestele palve, kui keegi on Uus tänav 3 kandis näinud kedagi 11. jaanuaril kõndimas kuvar kaenlas (Acer AL1716F 17''), 26. veebruari keskpäeval jooksmas sülearvutiga (Dell), 3. märtsi südaöösel Rimi parkla poole liikuvat ja printerit tassivat inimest või 23. märtsi hommikupoolikul kedagi Uuel tänaval verisena ringi kõndimas, anda sellest teada politseile 110 või siis Eesti Kinoliidule telefonil 646 4068.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles