Tänavaauke täidetakse praegu minimaalselt

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas täidetakse praegu ainult nö väga kriitilised augud, mis võivad põhjustada õnnetusjuhtumeid autodega.
Tallinnas täidetakse praegu ainult nö väga kriitilised augud, mis võivad põhjustada õnnetusjuhtumeid autodega. Foto: Sille Annuk.

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditši sõnul täidetakse tänavaauke praegu minimaalselt ja põhirõhk pannakse parandustöödele siis, kui asfalditehased tööle hakkavad.


Tänavune talv on pealinna tänavaid räsinud ning uusi löökauke tekib juurde kiiremini, kui ASi Tallinna Teed töömehed neid parandada jõuavad. Auke täidetakse praegu valikuliselt, sest talvine tehnoloogia ja segu on suvise omast ligi kolm korda kallim ning tuleb kevadel veel ka uuesti ümber teha, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Auke täidame põhiliselt ikkagi tänavatel, kus on suurem liiklus ja kus bussid käivad ning nii nagu tellija soovib,» rääkis Tallinna Teede aktsiaseltsi teehoiudirektor Sergei Kulakov.

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul pannakse praegu kinni ainult nö väga kriitilised augud, mis võivad põhjustada õnnetusjuhtumeid autodega.

Kui ülemöödunud aastal kulus teeremondile pealinnas 100 miljonit krooni ning mullu lapiti asfaldiauke 91 miljoni eest, siis tänavuseks on planeeritud vaid 55 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles