Pressiesindaja: juhuslikult pole võimalik Viru hotelli aknast alla kukkuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru hotelli kommunikatsioonijuht PEEP EHASALU
Viru hotelli kommunikatsioonijuht PEEP EHASALU Foto: Karli Saul

Täna öösel end surnuks kukkunud noormees olevat seda teinud Viru hotelli aknast, kuid hotelli pressiesindaja Peep Ehasalu sõnul tulnuks selleks väga tugevat jõudu kasutada.

Politsei teatel kukkus täna öösel Viru hotelli 19. korruse aknast surnuks 20-aastane Soome kodanikust noormees.

«Juhuslikult ei ole võimalik Viru hotelli akendest välja kukkuda,» kinnitas Peep Ehasalu Postimees.ee'le, lisades, et selleks oleks vaja väga tugevat jõudu kasutada. Tema sõnul on Viru hotellis kõik nii, nagu rahvusvahelised nõuded ette näevad.

«Niikaua kui juurdlus käib, ei saa midagi öelda, kuid seniste märkide põhjal ei ole küll võimalik kuidagigi viidata meie hotelli süüle,» kinnitas Ehasalu.

Ehasalu ütles, et Viru hotelli 38 aasta pikkuse ajaloo jooksul võib sarnaseid juhtumeid kokku lugeda ühe käe sõrmedel. «Ei saa öelda, et põhjus oleks alati alkohol, aga kindlasti sellel alati olnud oma osa,« ütles Ehasalu.

«Ükspuha, milliseid turvameetmeid me ka ei kasutaks, 100 protsenti pole võimalik selliseid juhtumeid ära hoida,» tõdes Ehasalu, mööndes, et loomulikult pole see hotelli mainele hea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles