IRL-i Tallinna piirkonna esimehena jätkab Siim Kiisler

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kiisleri sõnul on IRL-i Tallinna liikmed valmis 2011. aasta valimistel tegema erakondadest parima tulemuse.
Siim Kiisleri sõnul on IRL-i Tallinna liikmed valmis 2011. aasta valimistel tegema erakondadest parima tulemuse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Isamaa ja Res Publica Liidu Tallinna piirkonna juhatuse uus koosseis valis taas


esimeheks regionaalminister Siim Kiisleri ja aseesimeheks riigikogu liikme Toomas


Tõniste.

Kiisler peab aasta enne riigikogu valimisi kõige tähtsamaks koostöövõimet ja suutlikkust erakonna positsiooni veelgi tugevdada.

IRL-i Tallinna liikmed on tema kinnitusel valmis 2011. aasta valimistel tegema erakondadest parima tulemuse. «Me näeme vigu Tallinna tänases juhtimises ja probleeme, mida need
linnakodanikele põhjustavad, mistõttu on selge, et IRL-il tuleb võtta tulevikus senisest suurem vastutus ka pealinna elanike käekäigu eest,» ütles Kiisler erakonna pressiteate vahendusel.

IRL-i Tallinna piirkonna juhatuse praegune koosseis valiti ametisse 9. märtsi, sinna kuuluvad Siim Kabrits, Nikolai Stelmach, Maria Kasepalu, Toomas Tõniste, Sven Sester, Urmas Reinsalu, Avo Üprus, Ken-Marti Vaher, Indrek Raudne, Siim Valmar Kiisler, Andres Herkel, Andres Luus, Mart Nutt, Tarmo Kruusimäe ja Toivo Jürgenson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles