Igor Jermakov: Lindakivi vajas uut juhti

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Jermakov.
Igor Jermakov. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Lindakivi kultuurikeskuse direktori asetäitja, ansambli Zlatõje Gorõ ja showgrupi Iris juht Igor Jermakov arvas, et direktori väljavahetamine teeb keskusele ainult head.


Tema sõnul arutati direktori väljavahetamist nii keskuses kui sellest kaugemalgi juba enam kui aasta. Kaks ja pool aastat Lindakivi juhtinud Igor Sedaševi määramine kultuurikeskuse juhiks oli Jermakovi arvates viga.

«Tal puudusid nii inimeste juhtimise kogemused kui ka selleks vajalikud isikuomadused. Üsna varsti pärast tema ametisseastumist algasid pidevad konfliktid ning mina arvan, et kultuurikeskus tegutses mitte tänu direktori tööle, vaid sellest hoolimata,» ütles Jermakov venekeelsele Postimehele.

Ta kinnitas, et eelmist direktorit huvitas eelkõige Lindakivi ruumide rendileandmine, aga mitte seal toimuv kultuuritegevus. Uue direktori valimise komisjoni Jermakov ei kuulunud. Äsja keskuse direktoriks määratud Katrin Siskat teadvat ta vaid ajakirjanduse vahendusel ning ootab põnevusega temaga kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles