Keskerakonna propagandaüritus läheb sujuvalt üle linnavalitsuse korraldatud sügispeoks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna reklaamleht.
Keskerakonna reklaamleht. Foto: Uwe Gnadenteich

Keskerakondlased korraldavad neljapäeval valitsusevaenuliku Ringkaitseringi, mis läheb sujuvalt üle Tallinna linna poolt organiseeritud sügispeoks.


«Toompea piiramisele järgneb vägev Lõikuspidu Vabaduse väljakul, kus toimub seninägematu kontsert-laservaatemäng koos Eesti parimate artistidega/…/ Lõikuspeol teeb Keskerakonna esimees kokkuvõtteid, mis tööd on tehtud ja mis kõik on tulemas. Niisamuti saab lõikuspeol maitsvat kehakinnitust!» lubab Keskerakonna reklaamleht.


Samasugust üritust reklaamib ka linnavalitsuse pressiteenistus Raepress: «Neljapäeval, 10 . oktoobril saab Vabaduse väljakul kontserti ja enneolematut laservaatemängu nautida. /…/ Kontsert-laservaatemängu juhatab sisse kell 19.10 algav sümfooniline lasershow, seejärel esineb tänukõnega linnapea Edgar Savisaar, kes esitab kontserdi lõpetuseks elavas ettekandes verivärske laulu «Kaunis maa». Ligi tund aega kestvale kontserdile järgneb ilutulestik ja sümfooniline lasershow.»

Keskerakonna korraldatavale Ringkaitseringile registreerunutele lubatakse kingituseks erakonna logoga raadiot.

Seda, kas lasershow, staaride esinemise ja linnarahvale pakutava kehakinnituse maksab kinni Keskerakond või linnavalitsus, ei selgu kummastki pressiteatest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles