Juhan Paadamist sai Savisaare nõunik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Paadam.
Juhan Paadam. Foto: Marina Pushkar

Alates tänasest asus Tallinna linnapea Edgar Savisaare nõunikuna tööle teenekas teletegija, pikaajaline Eurovisioni lauluvõistluse vedaja ning Tallinna aukodanik Juhan Paadam.


Linnapea sõnul saavad nõuniku peamisteks töövaldkondadeks Tallinn 2011, Tallinna televisioon, kultuuriettevõtmised ning rahvusvaheline suhtlus.

«Mul on hea meel, et Tallinna teenetemärgi kavaler täiendab nüüdsest linnavalitsuse meeskonda oma suurte kogemustega,» ütles Savisaar. «Teda võib nimetada ilma igasuguse liialduseta rahvusvaheliseks meheks. Eurovisiooni lauluvõistluste edukas korraldamine on Paadamile andnud hindamatuid kogemusi, mida Tallinn vajab 2011. aasta Euroopa kultuuripealinnaks olemise ettevalmistamisel ja korraldamisel. Samuti teab Paadam hästi, kuidas teha head televisiooni ning meie jaoks on oluline, et peagi käivituva Tallinna televisiooni lähtealus oleks õige ja professionaalne.»

Paadami ametipalk on 20 800 krooni.

Paadami sõnul liitub ta Tallinna linnavalitsuse meeskonnaga ajal, kui käimas on mitu suurt projekti. See tähendab, et tal avaneb suurepärane võimalus neis osaleda.

Paadam lõpetas 1976. aastal Tallinna Pedagoogilise Instituudi, praeguse Tallinna Ülikooli kultuuriteaduskonna.  Aastatel 1968 kuni 2010 töötas ta erinevatel ametikohtadel Eesti Televisioonis režii ja rahvusvaheliste suhete valdkonnas ning kuulus aastaid ETV juhatusse.

Lisaks Tallinna teenetemärgile on teda tunnustatud Valgetähe V klassi ordeniga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles