GHBga tabatu rehabiliteerib end heakorratöödel

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bemmi-Kristjan aka Kristjan Kattai - 
Eelmise aasta septembris Mustamäel narkojoobes trolliliini maha sõitnud ja avariikohal kakelnud Kattai kahetses südamest tehtut ja peab karistuseks tegema 1192 tundi ühiskonnakasulikku tööd.
Bemmi-Kristjan aka Kristjan Kattai - Eelmise aasta septembris Mustamäel narkojoobes trolliliini maha sõitnud ja avariikohal kakelnud Kattai kahetses südamest tehtut ja peab karistuseks tegema 1192 tundi ühiskonnakasulikku tööd. Foto: Reporter

Mullu sügisel Tallinnas Mustamäel trolliliinid mahasõitnud, politseinikele vastupanu osutanud ning GHB ehk «korgijoogiga» tabatud mees rehabiliteerib end heakorratöödel.

Justiitsministeeriumi pressiesindaja Valdek Laur ütles ERR Uudistele, et kohtus üldkasuliku töö tegemise kohustusega karistatud 23-aastane Kristjan Kattai on suunatud korrastus- ja remonditöödele.

«Ministeerium ei avalda Kattai konkreetset töökohta, kuna kriminaalhooldusaluste konkreetsed töökohad ei ole avalik teave,» märkis Laur.

Jaanuaris karistas Harju maakohus Kattaid narkojoobes juhtimise ja suure koguse GHB omamise eest kaheaastase vangistusega, mis asendati aga 1198 tunni üldkasuliku töötegemise kohustusega. Kohus mõistis Kattailt esimese astme kuriteo eest riigile 10 875 krooni sundraha ja ekspertiisitasu 4646 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles