Kaamelile saab katsikule minna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaamelibeebi.
Kaamelibeebi. Foto: Tallinna loomaaed

Tallinna loomaia esimeses zoo-osakonnas on Amuuri kassidel ja jääkarudel käimas pulmapidu, aga kaamelile saab juba katsikule tulla. Kolmapäeval sünnitas ka hallhüljes, kuid olemasolevates tingimustes pole hülgepoegadel erilist lootust ellu jääda.


Teises zoo-osakonnas lisandusid senistele haudujatele sel nädalal veel hiidmerikotkad ja kassikakud ning osa külastajate läbikäiguteid on kotkamäel suveni suletud. Loodetavasti kompenseerib seda võimalus pesades toimuval kaamerate vahendusel silma peal hoida ja seda nii suurel ekraanil kohapeal kui loomaaia kodulehel. Ootame külastajatelt mõistvat suhtumist.

Kõigele vaatamata on aga kevad loomaaias juba täies hoos. Heakorrateenistus võis oma tähelepanu lumekuhjade tekitamiselt suunata metsakorraldusplaani kohastele hooldusraietele Lõuna-Ameerika ekspositsioonide kõrval. Päevase päikesega voolavad sulaveed ja seda vulinat jätkub ilmselt kauaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles