Arstid võitlevad jääkamakaga pihta saanud neiu elu eest

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Kaubamaja trollipeatuses kukkus täna pärastlõunal kuuekorruselise maja katuselt neiule jääkamakas pähe.

Kiirabi juht Raul Adlas ütles Postimees.ee´le, et kiirabi sai väljakutse kell 15.29 ning kohale sõitis kaks brigaadi, kes tegelesid teadvuseta neiu elustamise ja päästmisega kohapeal enam kui pool tundi. Seejärel viidi kannatanu Põhja-Eesti regionaalhaiglasse (PERH).

Adlase sõnul on neiu seisund üliraske, rohkem infot tema tervisliku seisundi kohta pole esialgu võimalik anda.

PERHi kommunikatsioonijuht Inga Lill lisas vaid niipalju, et käimas on põhjalikud uuringud ning arstid annavad endast parima, et neiu elu päästa. 

Adlase sõnul on kiirabi tänavu korduvalt tegelenud inimestega, kellele on katuselt lume- või jääkamakas peale kukkunud, kuid nii õnnetut õnnetust pole seni olnud.

Samas majas, mille katuselt jääkamakas alla lendas, elav Mikk Mägi rääkis Postimees.ee´le, et ta tuli just koolist koju, kui nägi tüdrukut maja ees lebamas. «Tundus, et ta on umbes keskkooliealine,» rääkis Mägi.

Tema sõnul on maja katuselt tänavu juba paar korda lund koristatud. «Ma ei ütleks, et meil olukord ohtlikum oli kui mujal. Mõnikord on siin lint ees olnud, aga täna ei olnud,» lisas noormees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles