Kadrioru pargi fotokonkursil algas avalik hääletamine

Urmas Seaver
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastemuuseum asub mitte kaugel Kadrioru lossist.
Lastemuuseum asub mitte kaugel Kadrioru lossist. Foto: Artur Sadovski

Kadrioru pargi fotokonkursi teisele etapile «Sünnipäevapidu» laekus 170 fotot ning alates tänasest saab piltidele hääli anda konkursi kodulehel.

Avalik hääletamine konkursi kodulehel http://fotokonkurss.tallinn.ee/kadriorupark290/ toimub kuni 5. augustini ning selle tulemuse põhjal antakse välja publiku preemia, milleks on fotopoe kinkekaart väärtusega 1000 krooni, teatas Raepress.

Kadrioru pargi 290. aastapäeva fotokonkursi tulemused avalikustatakse konkursi kodulehel kahe nädala jooksul peale avaliku hääletamise lõppemist. Sellele järgneb autasustamine ja parimatest töödest näituse avamine.

Žürii poolt valitud esimene koht saab reisifirma kinketšeki väärtusega 6000 krooni, teine koht fotopoe kinkekaardi väärtusega 2000 krooni ning kolmas koht fotopoe kinkekaardi väärtusega 1000 krooni.

Seoses Kadrioru pargi 290. aastapäeva pidustustega on tulemas 22.septembrist kuni 5. oktoobrini veel fotokonkursi kolmas etapp «Valgus kõnnib Kadriorus». Konkursile võib saata fotosid, mis on jäädvustatud Kadrioru pargis augustist oktoobrini 2008 ning avalik hääletamine toimub 6.oktoobrist kuni 12. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles