Reformierakond: Tallinn jätkab linlaste nöökimist

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kavandatav abipaketi reklaamikampaania kestab kuni järgmiste valimisteni.
Kavandatav abipaketi reklaamikampaania kestab kuni järgmiste valimisteni. Foto: Toomas Huik

Reformierakond taunib linnavalitsuse plaani tellida Tallinna abipaketile ligi miljon krooni maksev reklaamikampaania.


«Plaanitav reklaamikampaania meenutab sügist, kui linn kleebiti täis puidust mehikesi ja plakateid. Poole miljoni krooni eest osteti küttepuid ja kartuleid ning 2 miljoni krooni eest tehti sellele kampaaniat. Peale toonast skandaali on sügavalt piinlik lugeda linnavalitsuse plaani taas kord samasse ämbrisse astuda,» ütles Reformierakonna fraktsiooni esimees Remo Holsmer.

«Iga tallinlase huvides on see, et taolisi kampaaniaid maksumaksja raha eest ei korraldata. Selle tõttu kannatavad lasteaiad, ühistransport, lumekoristus või teede remont. Kutsun linnavalitsust üles kampaaniast loobuma ja seda miljonit krooni märksa mõistlikumalt kasutama,» lisas ta.

Holsmeri sõnul on lubamatu, et Tallinn kehtestab uusi makse ja samal ajal korraldab linna raha eest Keskerakonna valimispropagandat. «Kuidas põhjendab linn maamaksu tõusu ja uut müügimaksu, kui linnaeelarvesse laekuvat raha kasutatakse täiesti valedel eesmärkidel?» küsis opositsionäär.

Linnavalitsus tellib kuni riigikogu valimisteni kestva abipaketi reklaamikampaania, millele kulub koos käibemaksuga ligi 1 miljon krooni. Esmaspäeval välja kuulutatud riigihange hõlmab Tallinna abipaketi teavitus- ja kujundustöid etteantud kujundusega, sealhulgas tegevus- ja meediaplaani lõplikku koostamist ja elluviimist tänavu märtsist kuni tuleva aasta veebruarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles