Advokaat vaidlustas Liis Haaveli süüdimõistmise

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Haavel koos kaitsja Sven Sillar.
Liis Haavel koos kaitsja Sven Sillar. Foto: Peeter Langovits

Advokaat vaidlustas vanuritelt nende kinnisvara ja raha väljapetnud Liis Haaveli süüdimõistmise Tallinna ringkonnakohtus.

30-aastase Haaveli kaitsja Owe Ladva ütles, et ta taotleb ringkonnakohtult tema õigeksmõistmist mitmes talle süüksarvatud kuriteos, samuti on otsuse vaidlustanud Haaveli kaaslase, 45-aastase Vello Loidi kaitsja vandeadvokaat Sven Sillar, kes taotleb mehe õigeksmõistmist kogu süüdistuses, vahendas ERR Uudised.  

Juba varem kaebas maakohtu otsuse Haavelile määratud karistuse osas ringkonnakohtusse Põhja ringkonnaprokurör Vallo Kariler, nõudes Haavelile reaalset nelja aasta ja nelja kuu pikkust vangistust.

Veebruari alguses karistas Harju maakohus Haavelit kelmuse, arvutikelmuse, tähtsa isikliku dokumendi kuritarvitamise ja varguse eest nelja-aastase vangistusega, millest tal tuleb vanglas ära kanda kuus kuud. Kuna Haavel viibis juba varem mõnda aega vahi all, siis jääb tal vanglas reaalselt kanda neli kuud ja 11 päeva

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles