Algas Tallinna teletorni rekonstrueerimise hange

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna teletorn.
Tallinna teletorn. Foto: Toomas Huik

Sihtasutus Tallinna Teletorn kuulutas välja Tallinna teletorni rekonstrueerimise hanke.


Pakkuja peab olema suuteline teostama ehitustöid oma vahenditest kuni 20 miljoni krooni ulatuses kolme-nelja kuu jooksul ilma tellijapoolse ettemaksuta. Sihtasutus tagab töödele raha hiljemalt alates neljandast kuust. Hanke kestus on kokku 13 kuud.

Hanke mahtu kuulub teletorni raudbetoonist tarindite defektide likvideerimine, elektripaigaldise tööd, kütte- ventilatsioonitööd, veevarustuse ja kanalisatsioonitööd.

Samuti osalised lammutustööd seoses hoone funktsionaalse ülesehituse muutumisega külastuskeskuse ja konverentsiruumi rajamisega 1. ja 2. korrusele. Teletornile rajatakse kava järgi uus pääsla, rajatakse näituse- ja ekspositsiooniruumid 21. ja 22. korrusel, vahetatakse liftid.

Pakkuja viimase kolme majandusaasta (2007-2009) keskmine netokäive ehitustööde valdkonnas peab olema vähemalt 150 miljonit Eesti krooni aastas.

Pakkumusi saab esitada hiljemalt 7. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles