Viimsi vald pakub põlengus kodu kaotanud perele abi

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilses põlengus hävis osa maja katusest ning teine korrus sai raskeid tulekahjustusi, esimene korrus veekahjustusi.
Eilses põlengus hävis osa maja katusest ning teine korrus sai raskeid tulekahjustusi, esimene korrus veekahjustusi. Foto: Elisabeth Rooväli

Eile hävis Viimsis tulekahjus paljulapselise pere elumaja, vald pakub kodu kaotanud perele ajutist majutust Ateena hotellis. 

Viimsi vallavanem Haldo Oravas ütles Postimehele, et vald on ühendust võtnud pereisaga, kes viibib Rootsis. Ema Svetlanaga suhtles eile valla sotsiaalamet. «Kella viieks ei teadnud ta veel, millist abi pere vajab. Oleme suhelnud ka Ateena hotelliga, et tagada vajadusel ajutine majutus.»

Valla sotsiaal-ja tervishoiuameti juhataja Reet Aljas märkis, et kohalik omavalitsus on kriisiolukorda sattunud perele valmis osutama vältimatut sotsiaalabi, nagu seda on nõustamine , riideabi, toiduabi. «Kuna Viimsi vallal ei ole hetkel vabu sotsiaalpindu oleme sarnastel juhtudel loonud esialgse võimaluse ööbimiseks Viimsi vallas asuvas hotellis.»

Eile kell 13.00 teatati häirekeskusele tulekahjust Harju maakonnas Viimsi vallas Tammneeme külas Luhaääre teel. Päästjate saabudes põles kahekorruseline elumaja lahtise leegiga. Hoone hävis tules. Tulekahju likvideeriti kell 15.38.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles