Luite Selts korraldas protestirongkäigu Ülemiste ristmiku avamisele

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Luite Selts kutsub kõiki piirkonnas elavaid ja töötavaid inimesi ning teisi mõttekaaslasi rongkäigule.


Kell 11 sulgemisohus oleva Veerenni raudteeülesõidu juurest algav rongkäik suundub läbi «Kaamose augu» Ülemiste liiklussõlme avamisele, et saada seal selgust ülesõidu tuleviku kohta.

«Kordame möödunud aasta edukaks osutunud aktsiooni – Luite Selts kutsub nii Luites elavaid ja töötavaid inimesi kui kõiki teisi meie mõttekaaslasi viima Ülemiste liiklussõlme avamisele arupärimine Veerenni raudteeülesõidu edasise saatuse kohta,» kutsutakse seltsi kodulehel üles.

«Tallinna linnavalitsus ei ole siiani vastanud mitte ühelegi meie arupärimisele ülesõidu saatuse kohta, küll kujutatakse Ülemiste liiklussõlme avamise kutsel läbilõigatud Veerenni tänavat. Seega läheme ise kohale vastust nõudma.»

Möödunud aasta novembris võeti Veerenni ülesõidu juures maha suured puud ning hakati sinna autode tagasipöördekohta rajama. Luite asumi elanikke ühendav selts on pidanud visa võitlust ülesõidu säilitamise eest.

Viimasel ajal on ka kõik ametkonnad selles küsimuses tagasihoidlikuks muutunud ning hiljuti on nii majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi kui Tallinna linnavolikogu esimehe Toomas Vitsuti suust kõlanud väited, et ülesõitu polegi vaja sulgeda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles