Naisliikumine paljastab täna linnavalitsuse ees rinnad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flashivad naised võtsid Edgar Savisaare kutse vastu ja korraldavad oma aktsiooni linnavalitsuse ees.
Flashivad naised võtsid Edgar Savisaare kutse vastu ja korraldavad oma aktsiooni linnavalitsuse ees. Foto: TV3

Rindu paljastades Tallinna kommunaalprobleemidega võitlev naisliikumine Flashime.ee korraldab järjekordse fläshimise Tallinna linnavalitsuse ees neljapäeval kell 15.


Samal ajal kaovad ka kõik topless-fotosid katvad bannerid liikumise lehelt flashime.ee, ütles liikumise algataja Kirki Kubri.

«Sellega teatame, et võtame vastu härra linnapea kutse, mille ta esitas 2. oktoobri pressikonverentsil koos lubadusega «Seista meiega koos», lisas ta.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar rääkis eelmisel nädalal linnavalitsuse pressikonverentsil: «Tänastes lehtedes oli jälle juttu nendest paljaste tissidega tüdrukutest, kes tahavad kangesti ennast siin linnavalitsuse ees näidata. Meie ootame seda. Probleem ei ole küll niivõrd meie probleem. Sellepärast, et on räägitud meeste ja naiste ebavõrdsetest palkadest ja see on jumala õige. Muidugi need on ebavõrdsed. Muidugi tuleb enda eest seista.»

«Aga olgem ausad – eks see on rohkem sotsiaalministeeriumi küsimus. Tallinna linnal on siin kahjuks võrdlemisi vähe kaasa rääkida. Aga ma tulen teiega hea meelega. Kui vaja, seisame koos. Palkade võrdsuse eest seisma ma olen käsi. Ainukene, mis siin on, on see, et kui mõelda sügisele ja külmale ilmale, siis tulge parem kevadel, siis on seda kõike palju parem teha. Aga kui te ikkagi tulete, siis küll me teile sooja koha leiame,» lisas ta.

Naisliikumine Flashime alustas Tallinnas tegevust 23. septembril. Liikumise eesmärgiks on tõmmata tähelepanu Tallinna probleemidele veidi radikaalsel, samas lõbusal moel, ja nii nagu ainult naised seda teha saavad. Naisliikumine Fläshime on 14 päevaga oma veebilehele meelitanud rohkem kui 70 000 inimest ja kogunud protestidele üle 5200 toetaja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles