Savisaar ei välista oma debüütsingliga Eurovisioonile minekut

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Kuvatõmmis

Tallinna linnapea Edgar Savisaare sõnul pole sugugi välistatud variant, et ta proovib oma sel nädalal välja tulnud debüütsingliga «Kaunis maa» õnne ka Eurovisiooni laval.

Savisaare sõnul oli singel tema jaoks päris hea edasiminek, eriti arvestades asjaolu, et video kogus internetis ühe päevaga ligi 56 000 vaatajat, samal ajal kui Toivo Asmeri sisselauldud pala suutis näiteks kolmveerand aastaga ligi meelitada vaid 18 000 huvilist, vahendab ERRi meelelahutusportaal Menu.

Linnapea väitel on mitmed inimesed temalt uurinud võimalust singliga «Kaunis maa» ka Eurovisioonil üles astuda ning tema arvates poleks Taani linna meeri esitatav laul Kopenhaagenis üldse kehv idee.

«Eks ma pean Juhan Paadamiga, kes on sellel alal ikka parim asjatundja, nõu pidama, mis ta arvab. Aga põhimõtteliselt ega see variant välistatud üldse ei ole,» kinnitas Savisaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles