Lennupiletite ostjad jahivad hulludel päevadel enim Euroopa suurlinnu

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
118 aastat tagasi uskumatuna tundunu on saanud tõeks: raudne Eiffeli torn on kujunenud romantikute linnas Pariisis turistide meelispaigaks.
118 aastat tagasi uskumatuna tundunu on saanud tõeks: raudne Eiffeli torn on kujunenud romantikute linnas Pariisis turistide meelispaigaks. Foto: Corbis/Scanpix

Stockmanni hullude päevade sooduskampaania ajal 9.–13. oktoobrini müüb Finnair taas ka soodsate hindadega lennupileteid: nii saab soetada 189 euro eest edasi-tagasipileti Pariisi, 519 euro eest New Yorki jne.

«Euroopa suurlinnad nagu Pariis, London and Praha on kampaania ajal nii Soomes kui Eestis väga populaarsed sihtkohad,» rääkis Finnairi kommunikatsioonispetsialist Laura Varja. «Muidugi on populaarne kevadreis New Yorki, samuti koguvad populaarsust Aasia sihtkohad, näiteks Bangkok, aga mullu kujunes Eesti piletiostjate seas popiks ka Chongqing.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles