Õuduste kuningas ja šokirokkar Alice Cooper jõuab täna õhtul Tallinna

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alice Cooper
Alice Cooper Foto: ArenaPAL / Scanpix

Legendaarne šokirokkar Alice Cooper jõuab täna õhtul Tallinna, et homme, 9. oktoobri õhtul astuda Nokia Kontserdimaja lavale suurejoonelises kontsertetenduses, mis kannab pealkirja «Alice Cooperi «Surmateater».

«Surmateater» on tulvil müstikat, õudusi, košmaare ja palju muud põnevat, kusjuures pealtvaatajad pole mitte üksnes pealtvaatajad, vaid ka osalised karmis ja rokkivas etenduses, mille peaosas šokirokkar Alice Cooper. Muusik ise on aastaid tagasi ütelnud: «Oleme siin selleks, et teha nalja kolme asja üle - seks, surm ja raha!»  Ta ei ole oma vaateid muutnud, vaid need oma teatraalsele show'le lisanud.

«Minu isiklikud ootused on suuremad kui tema mõnele vabas õhus või suures hallis toimuvale kontserdile, Nokia majja sobib teatrishow väga hästi,» iseloomustas šokirokkari ülesastumist mitut tema show’d jälginud promootor Andreas Lukin. Mis laval toimuma hakkab, on aga ka siinsele korraldustiimile suures osas üllatus. «Neil on peaaegu kõik kaasas,  ka pürotehnika on osaliselt kaasas, osaliselt Eestist,» rääkis Lukin.

Alice Cooperi kontserdil saab esmakordselt Eestis näha ja kuulda 27- aastast Austraalia päritolu muusikut Orianthi Panagarist, keda peetakse praegu üheks maailma parimaks naiskitarristiks. Ta alustas oma karjääri juba 14aastaselt ning oma esimese proovikontserdi andis 15aastaselt kitarrilegend Steve Vaile. Kaheksateistkümneselt alustas Orianthi koostööd maailmakuulsa Carlos Santanaga. Peale eelmainitute on Orianthi olnud laval paljude muusika suurkujudega - Michael Jackson, Prince, Eric Clapton, Kid Rock, Michael Bolton jpt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles