Tallinnas kandideerivad poliitikud võistlesid linna tundmises

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poliitikute «Tunne oma linna» võistluse võitis IRLi meeskond.
Poliitikute «Tunne oma linna» võistluse võitis IRLi meeskond. Foto: 360 kraadi

Tallinna volikogusse kandideerivad poliitikud panid täna vanalinnas toimuvas strateegiamängus proovile oma meeskonnatööoskused ja linna tundmise, tasavägises mängus noppis võidu IRLi meeskond.

Teisele kohale tulid Vaba Tallinna Kodaniku esindajad, kolmandaks sotsid ning viimase tulemuse sai Reformierakonna meeskond.

Mäng algas Vabaduse väljakul kell 10 ja kestis kaks tundi, mille vältel pidid kolmeliikmelised võistkonnad tahvelarvuti juhatamisel linnas ringi liikuma ning vastama erinevatele küsimustele. Tulemusi saab vaadata siit.

Võistlusel osalesid IRLi, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna, Reformierakonna ning valmisliidu Vaba Tallinna Kodanik välja pandud meeskonnad, tulemata jätsid Keskerakonna ja EKRE tiimid.

Loquiz mänguplatvormil põhineva meelelahutusliku mängu  «Tunne oma linna» võitmiseks on vajalikud strateegiline mõtlemine, tähelepanelikkus, teadmised ja piisav liikumiskiirus. Kui hästi tunnevad munitsipaalpoliitikud linna ja selle  probleeme? Kui strateegiliselt suudavad nad mõelda? Kas vastuvõetud otsused viivad edasi või hoopis tagasi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles