Vaata: kabareeshow «Time after Times» esietendus

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kabaree Viru hotelli restoranis Merineitsi alustas taas etendusi. Sedapuhku tõi ETA revüüteater Starlight Cabaret lavale uue retrohõngulise kabareeshow «Time after Times», mis kõneleb tantsulise meelelahutuse ajaloost.

«See on lugu tantsulise meelelahutuse lähiajaloost ja ühe põlvkonna artistidest, kes alustasid oma tantsijateed koos taastatud Eesti Vabariigiga,» ütles idee, kontseptsiooni ja stsenaariumi autor Kristjan Kurm. «Tahaks neid parimaid ja eredamaid hetki lähiajaloost taaselustada, proovida tänaste noorte ja andekate artistidega järele aimata omaaegsete tantsijate lavaenergiat ja sarmi. Ma usun, et see põlvkond väärib seda.» 

Kolmest osast koosnevas programmis võib näha erinevastest ideedest tõukunud üheksakümnedaid, eurovisioonijoovastusest kantud sajandivahetust ning hilisemaid tippnumbreid laevadel esitatud revüüdest, mille koreograafia loonud tänased kaasaegse tantsu tuntud nimed Mart Kangro, Oksana Tralla, Jüri Nael jt. Kabareeprogrammi pani kokku Eesti Tantsuagentuur, solistideks on Irina Haak ja Bert Pringi. 

Kabareeõhtul serveeritava à la carte õhtusöögi autor on Merineitsi restorani peakokk Margus Tammpere, kel õnnestus õhtut nautima tulnud gurmaane parimal moel põnevate kombinatsioonidega üllatada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles