Holsmer: Tallinnal ei ole raha ühistranspordi soodustusteks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remo Holsmer volikogu istungil.
Remo Holsmer volikogu istungil. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna linnavolikogu Rreformierakonna fraktsiooni esimees Remo Holsmer ütles Kuku raadiole antud intervjuu, et kuulis linnavalistsue plaanist anda toimetulekutoetust saavatele inimestele tasuta bussi-, trammi- ja trollisõiduõigus täna uudistest.


Holsmeri sõnul on see küll linna pädevuses otsustada, kellele soodustusi teha või mitte, kuid antud juhul on küsimus hoopis selles, et see peab tulema millegi arvelt, sest linnal endal pole praegu selleks raha, vahendasid Kuku raadio uudised.

Holsmer märkis, et see olukord on analoogne reisisaatjate olukorraga.

«Kui üheltpoolt on vähendatud bussi- ja trollijuhtide palkasid ja ka liinigraafikuid, siis see raha peab tulema kuskilt sisemise ressursi arvelt, sest raha juurde ei ole linnal tekkinud,» ütles ta.

Holsmer rõhutas, et Reformierakond iseenesest ei ole linna ettepanekule vastu, aga tema sõnul on sellel plaanil jälle natuke sellist maiku juures nagu oli reisisaatjatega, kus kõvasti pandi rõhku sellele, et Tallinnn hoolib ja Tallinn aitab, aga see, mille arvelt see kõik tuleb, jäetakse rääkimata.

Tallinna linnavalitsuse ajaleht Pealinn kirjutas täna, et Tallinn plaanib anda toimetulekutoetust saavatele inimestele tasuta bussi-, trammi- ja trollisõiduõiguse. Viimase aastaga on toimetulekutoetuse saajate arv Tallinnas kolmekordistunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles