Viis tallinlast pudenes lumekoristuse käigus katustelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristus on ohtlik töö
Lumekoristus on ohtlik töö Foto: Eha Piip

Ida-Tallinna Keskhaigla traumapunkti on möödunud nädalavahetusest saadik pöördunud viis inimest, kes kukkusid lumepuhastuse ajal katustelt alla.

Haigla pressiesindaja Kristi Kuura ütles Postimees.ee'le, et alates möödunud reedest on traumapunkti tulnud viis patsienti, kes kukkusid katuselt alla sealt lund puhastades. «Üks patsient vajab raske vigastuse tõttu haiglaravi. Ülejäänute vigastused ei olnud nii tõsised, lubasime nad pärast esmaabi andmist ambulatoorsele ravile,» lausus ta.

Delikaatsele infole viidates ei soovinud ta täpsustada, milliseid vigastusi saadi.

Erakorralise meditsiini osakonna juhataja doktor Piret Valdeku sõnul on viimastel päevadel nende poole pöördunud ka neli inimest jääpurika ja lume kukkumisest tingitud traumadega, kuid nemad haiglaravi ei vajanud.

Libedaga kukkumisest saadud traumadega on reedest alates Ida-Tallinna Keskhaigla erakorralise meditsiini osakonda pöördunud kokku 24 patsienti. «Traumadega pöördujate hulk on alates täna hommikust suurenenud. Neli patsienti vajavad saadud vigastuste tõttu haiglaravi,» lisas Kristi Kuura.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles