Kuus inimest sattus katuselt kukkunud jää tõttu haiglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääpurikad kesklinnas.
Jääpurikad kesklinnas. Foto: Peeter Langovits

Sulaga katustelt kukkunud jää ja lume tõttu sai Tallinnas nädalavahetusel kuus inimest vigastada.


«Kiirabi kutsuti kuuele inimesele, kes kõik vajasid haiglaravi,» ütles Tallinna Kiirabi peaarst Raul Adlas ERRi uudisteportaalile. Kahe kannatanu vigastused on arsti sõnul tõsised.

Adlas lisas Postimees.ee'le, et täna pole kiirabi sarnastele juhtumitele väljakutseid saanud.

«Katuselt kukkunud lume ja jää hulk oli erinev. Kui näiteks Raekoja platsis oli kannatanutel lõike- ja põrutushaavad, samuti olid põrutused kesklinnas Lastekodu tänaval ja Nõmmel ühel proual, siis Tartu maanteel sai üks noor naine kaela sellise hulga jääd, et temal on lülisamba trauma,» täpsustas kiirabi peaarst.

Raekoja platsil sai kukkuva lumega viga suisa kaks inimest: «Lumi oli kukkunud ühe maja erinevatelt külgedelt,» lisas Adlas. Üks inimene sai viga Koplis, üks Nõmmel, üks Tartu maanteel ja üks Lastekodu tänaval.

Nende kuue vigastatu puhul pidi kiirabi stabiliseerima kiiresti seisundi ning viis siis edasi haiglaravile.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla kommunikatsioonijuht Inga Lill ütles Postimees.ee'le, et nende haiglasse on toodud kolm inimest, kel on väga tõsised vigastused. Delikaatsetele andmetele viidates ta vigastusi väga täpselt kirjeldada ei soovinud. «Neil on tõsised traumad, luumurrud ja nad jäävad mõneks ajaks kindlasti ravile,» ütles Lill. Eluohtlikus seisus keegi neist siiski pole. 

Tartu Kiirabi andmeil Tartus selliseid õnnetusi nädalavahetusel ei juhtunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles