Tallinnas ja Harjumaal juhtus täna üle 50 liiklusõnnetuse

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnatänavad on ohtra lume tõttu väga kitsaks jäänud.
Linnatänavad on ohtra lume tõttu väga kitsaks jäänud. Foto: Ants Liigus

Valdav osa õnnetustest olid plekimõlkimised, kuid juhtus ka mitu rasket ning kannatanutega avariid.

Täna lõuna ajal juhtus Tallinna-Narva maanteel veidi linnast väljas kaks kannatanutega liiklusõnnetust.Kella 14.30 ajal juhtus õnnetus Tallinna-Narva maantee 24. kilomeetril Jõelähtme vallas, kus sattus õnnetusse lapsi sõidutanud väikebuss.

Politseile teadaolevalt oli bussis Lääne-Virumaalt Tallinnasse võistlema teel olnud 16 ligi kümneaastast spordipoissi, kellest viis said kergemalt viga ning nad viidi haiglasse.

Umbes samal ajal toimus Peterburi maanteel Jõelähtme vallas veel teinegi õnnetus, kus sõiduauto Audi sõitis tagant sisse pööret sooritanud metsaveokile. Õnnetuses said vigastada autos olnud mees ja naine.

Veel üks vigastatutega liiklusõnnetus juhtus hommikul kella 8.45 ajal Tallinnas Ümera tänaval, kus sõiduteel kõndinud 45-aastane naine libises temast mööda sõitva liinibussi alla. Jalakäija viidi traumapunkti, kust ta lubati pärast esmaabi osutamist kodusele ravile.

Politsei manitseb taas sõidukijuhte praegustes ilmastiku- ja teeoludes väga
alahoidlikult liiklema.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Harrys Puusepp ütles Postimees.ee´le et õnnetusi juhtub praegu palju ning liikluses otsuste tegemiseks on eksimisruumi minimaalselt. "Seda eriti linnas, kus teed on väga kitsaks jäänud. Tuleb liikuda tavapärasest aeglasemalt ja ettevaatlikumalt," märkis Puusepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles