Tallinna suurim avariimagnet on Haabersti ring

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haabersti ring ja Paldiski maantee
Haabersti ring ja Paldiski maantee Foto: Toomas Huik.

Kõige avariirohkemad kohad on Haabersti ringristmik ning Ülemiste ristmik.


Kõige rohkem liiklusõnnetusi on Tallinnas Rocca al Mare ristmikul ning Ülemiste ristmikul. Vastavalt siis Haabersti ringil - 186 ja Ülemiste ristmikul 162 juhtumit, vahendas Reporter.ee.

Liiklusõnnetuste kogukahju langes 12 kuuga 633 miljoni kroonini ja keskmine kindlustushüvitis 10 protsenti, ehk 23 651 kroonini.

«Oluline punkt on see, et vähemalt viiendiku võrra kulub hüvitamiseks vähem raha ja see on võimaldanud seltsidel pakkuda klientidele ka odavamat teenust. Keskmine päevamakse on ligi 7 protsenti langenud,» rääkis liikluskindlustuse fondi juhatuse esimees Kristjan Niinemaa.

«Liiklusõnnetuste asjaoludest ei ole pika aja jooksul märgata mingisuguseid uusi trende või muudatusi. Ikka see sama jama, et ei anna teed ja ei suuda tagant otsasõitu vältida,» sõnas Niinemaa.

Liiklusõnnetuste arv piirkonniti ütleb seda, et suurim absoluutne vähenemine on toimunud Tallinnas ja Harjumaal, moodustasdes kolmveerand koguarvu vähenemisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles