Kloogaranna raudteeülesõidul põrkasid kokku auto ja rong

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriraudtee rong Balti jaamas.
Elektriraudtee rong Balti jaamas. Foto: Liis Treimann

Tallinn-Keila-Paldiski maanteel Kloogaranna raudteeülesõidul täna toimunud sõiduauto ja rongi kokkupõrkes sai kergemalt viga autos kaassõitjaks olnud noor naine.

PPA Põhja prefektuuri pressiesindaja Harrys Puusepp ütles, et politsei sai teate liiklusõnnetusest Kloogaranna raudtee ülesõidukohal täna kella 13.45 ajal. Põrkasid kokku sõiduato Mercedes-Benz, mida juhtis 47-aastane Andrei, ja elektrirong. Õnnetuses sai Puusepa sõnul viga sõiduautos kaasreisijana viibinud 25-aastane naine, kellele kiirabi andis kohapeal esmaabi.

Õnnetuse tõttu jääb täna käigust ära elektrirong 532 Kloogarand-Tallinn väljumisega 13:29.

Elektriraudtee ASi turundusjuht Tiiu Tammoja kinnitas, et rongijuht ega reisijad kannatada ei saanud ning kõik ülejäänud rongireisid sel suunal toimuvad graafikujärgselt.

Maanteeinfokeskus teatab, et liiklus on õnnetuse tõttu Kloogaranna raudteeülesõidul ajutiselt suletud. Keila-Paldiski või Paldiski-Keila suunal on seni võimalik ümber sõita Padise-Paldiski maantee kaudu.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles