Tallinna linnahalli kõrvale kerkib viis luksuskorteritega elamut

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui kõik sujub õlitatult ning linnahalli ja sadama vahelisel tühermaal asuvate Logi tänav 8, 9 ja 10 kinnistute detailplaneering saab keskkonnaministri kooskõlastuse, võib juba aasta pärast sinna üksteise järel kerkima hakata viis uhket kuuekorruselist elamut koos avaliku rannapromenaadi ja jahisadamaga.


Kuuekorruselistesse ning ristluslaevu meenutavatesse majadesse tuleks üle kuuesaja luksuskorteri, vaatega nii merele kui ka vanalinnale, mere äärde aga rajataks avar rannapromenaad koos haljastuse ning ratta- ja jalgteedega, kirjutab Eesti Päevaleht.

Hoonete promenaadipoolsetesse otsadesse on plaanitud äripinnad kohvikutele, restoranidele ja kauplustele, ala lääneserva tuleks aga kuni sajakohaline sadam pealinna külastatavatele jahtidele.

13,6 mereäärset hektarit puudutava arenduse taga olevas Logi Projekt OÜs viiekümne-protsendist osalust omava kinnisvarafirma AS TTP juhataja Peeter Puusepp märkis, et eesmärk on praegune tühermaa linna tõmbenumbriks muuta.

Projekti ehitusmaksumusest ja võimalikust valmimisajast ei soovinud Puusepp täpsemalt rääkida, andes vaid mõista, et tegemist oleks enam kui miljardi krooniga, ning et täpne hind selgub kuskil aasta pärast, kui peaks valmis saame projekteerimistööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles