Tallinna linnavalitsus kuulutas välja lumemurdja konkursi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumilinnas.
Lumilinnas. Foto: AFP / Scanpix

Tallinna linnavalitsus kuulutas välja lumemurdja konkursi, mille eesmärk on välja selgitada ja tunnustada linnas tegutsevate korteriühistute eeskujulikke majahoidjaid, kes on lumetõrjumisega edukalt hakkama saanud.


17. veebruarist kuni 28. veebruarini kestvale konkursile võivad kandidaate esitada kõik linnaelanikud. Hinnatakse lume-ja libedusetõrje tulemuslikkust, lippude heiskamist ja ka majahoidja positiivset ellusuhtumist.

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on kõigile selge, et tänavu on tegemist lume ja külmakraadide poolest rekordaastaga, mistõttu linlaste heaolu ja turvalisus sõltub suuresti majahoidjatest. Just nemad peavad rasketes ilmastikuoludes, tihti ka öösiti, puhastama kõnniteid ja parkimiskohti.

Boroditš ütles, et konkursiga tahab linnavalitsus tunnustada majahoidjate tööd ning pöörata sellele avalikkuse tähelepanu.

Konkursile saavad linlased kandidaate esitada telefoni ja e-maili teel kuni 28. veebruarini hiljemalt kella kolmeks päeval. Kandidaate registreeritakse ajalehe Stolitsa telefonil 616 40 38 ja e-mailil lumemurdja@tallinnlv.ee.

Konkursi läbiviimiseks moodustatakse korraldustoimkond, kes valib linnaosavalitsuste poolt esitatud kandidaatide seast eeskujulikuma majahoidja ning määrab kaks eripreemia kandidaati.

Kandidaate hinnatakse kahes etapis. Esimeses etapis tutvuvad linnaosavalitsused esitatud kandidaatide poolt hooldatavate puhastusaladega ja küsitlevad elanikke. Teises etapis saadavad linnosad oma parima kandidaadi korraldustoimkonnale, kes langetab lõpliku otsuse preemia saajate selgitamiseks.

Konkursi korraldamiseks moodustatud korraldustoimkonna esimees on abilinnapea Deniss Boroditš. Toimkond langetab otsuse ja avalikustab preemia saajad Tallinna veebilehel märtsis.

Konkursi tingimuste ja lisamaterjalidega saavad linnaelanikud tutvuda Tallinna veebilehel www.tallinn.ee/lumemurdja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles