Langev jääkamakas lõi Tallinnas soomlase pea lõhki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeval küll sulatab ent öösel see-eest jälle külmetab
Päeval küll sulatab ent öösel see-eest jälle külmetab Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinna külastanud soomlanna jäi laevale tagasi jalutades räästaservast pudeneva jäätüki alla.


Jääkamakas tabas naist otse lagipähe, kirjutab Iltalehti. «Korraga kostis kohutav põmakas ja kukkusin hange,» rääkis naine. «Sain nii haiget, et ei tundnud isegi valu.»

Kannatanu õde täheldas, et peast lahmab kõvasti verd: «Pealuu oli näha!» Kannatanu õnneks viibis sündmuskohal ka hooldajaks õppiv naine, kes oskas esmaabi anda.

Kohale kutsutud kiirabi viis naise haiglasse. Läbivaatuse tulemusena luumurde ei tuvastatud. Haav õmmeldi kinni ja kannatanu võis tagasi Soome sõita, teatab Aamulehti. 

Koju jõudes tundis ta siiski teravat valu abaluude vahel ja röntgenipilt näitas kuuenda selgroolüli murdu. Halvimal juhul oleks vigastus võinud lõppeda halvatusega. Vigastatud naine peab vähemalt seitse nädalat kaelatuge kasutama, ta ei tohi autot juhtida ega tööl käia.

Kannatanu peanahka ilmestab nüüd 25 sentimeetri pikkune õmblus. Pilti näeb siit.

Mupo purikaid ei tuvastanud

Munitsipaalpolitsei juhataja asetäitja Margo Reiska ütles, et see vahejuhtum toimus 3. veebruari pärastlõunal. «Munitsipaalpolitseile teatati kell 16.20, et kella 14 ajal kukkus Mere puiestee 6 juures ehitiselt maha jääpurikas, mis vigastas Soome turisti. Aga kui meie patrull kohale jõudis, ei tuvastanud nad Mere puiestee 6 kinnistul ühtegi jääpurikat,» kirjeldas Reiska.

«Küll aga olid väiksed purikad kõrvalhoone, Mere puiestee 8 küljes. Need olid väikesed, kas nad just inimestele ohtu kujutaksid, ei oska öelda.»

Kuna sel ajal polnud sündmuskohal enam ühtegi inimest, ei jäänud mupol muud üle kui asi lihtsalt teadmiseks võtta. «Küsisin kohapeal käinud patrullilt üle, nemad ei näinud mingeid verejälgi ega muud, mis oleks viidanud, kus asi juhtus,» märkis Reiska.

Munitsipaalpolitseile pole tänavu tulnud rohkem ühtegi teadet selle kohta, et keegi oleks räästast kukkunud jääpurika tõttu Tallinnas vigastada saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles