Haaberstis asutatakse töötute klubi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haabersti linnaosavalitsus.
Haabersti linnaosavalitsus. Foto: Peeter Langovits.

Haabersti linnaosavalitsuse eestvedamisel käivitub Haabersti töötute klubi. Esimene kogunemine toimub linnaosa sotsiaalkeskuses 9. märtsil kell 11, osalemine on tasuta.


Klubi asutamise eesmärk on valmistada töötuid ette edukaks tööotsinguks ning suurendada nende motivatsiooni tööturul osalemiseks. Tänu erinevate koolitajate - psühholoogide, personali- ja ettevõtlusnõustajate ning juristide kaasamisele saab klubi iga liige omandada uusi teadmisi ja oskusi. Samuti on võimalik leida mitmekülgset teavet otse tööandjatelt.



Kuna osalejate arv on piiratud 40-50 inimesega, tuleb klubi töös osalemiseks eelnevalt täita ankeet. Seda saab teha linnaosavalitsuse sotsiaalosakonnas või sotsiaalkeskuses. Oma soovist klubiga liituda võib teada anda kuni 5. märtsini ka meili teel aadressil Aivo.Toomistu@tallinnlv.ee.



Haabersti linnaosavalitsus on välja kuulutanud hinnapakkumise küsimise koolitaja leidmiseks. Konkursi tingimusi võib näha aadressil www.tallinn.ee/haabersti .



Haaberstis oli jaanuari lõpu seisuga töötukassas registreeritud töötuid 2414, kellest vajas linnaosa sotsiaalosakonnast toimetulekutoetust 108 inimest.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles