Mehed saavad Rocca al Mares uue moepoe - Blue Inc London avab esinduskaupluse

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Blue Inc London

 Tallinnas Rocca Al Mare keskuses avab uksed esimene briti meestemoe brändi Blue Inc London esinduspood Baltikumis.

Reede, 4. oktoobri õhtul toimub keskuses ka meeleolukas avamispidu - oodatud on nii mehed kui naised.

 Blue Inc London poes hakkavad reede õhtul alates 18.30 plaate keerutama Grind ürituste sarjast ning Raadio2 eetrist tuttavad DJ-d K-SEIN ja JOZELS, suurem pidu saab aga alguse kell 19, kui mikrofoni haarab Joosep Järvesaar. Kahe tunni jooksul saab näha professionaalset tänavatantsu tantsutrupilt JJ Street Crew, osa võtta noolemängu turniirist, lasta endale disainida unikaalse T-särgi, osaleda mitmetel loosimistel ning nautida head muusikat.

 Rohkem kui saja-aastase ajalooga moe-ettevõte A Levy & Son Ltd lõi kaubamärgi Blue Inc London 1997. aastal ning see saavutas kiirelt suure populaarsuse - tänaseks on avatud üle maailma sadu Blue Inc London poode, mis pakuvad mugavaid, trendikaid ning sõbraliku hinnatasemega riideid ja jalanõusid. Kaubamärgi esindamise õigused omandas selle aasta maikuus Baltika Grupp, kes plaanib kolme järgneva aasta jooksul avada Baltikumis vähemalt 10 Blue Inc London kaubamärgi poodi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles