Enne hinnatõusu ostetud talongidega saab sõita märtsi lõpuni

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõidutalongid
Sõidutalongid Foto: Toomas Huik

Enne 1. veebruari ostetud Tallinna ühistranspordi sõidutalongid kehtivad 31. märtsini, pärast seda võib neid kasutada 2010. aasta lõpuni kombineerituna teiste talongidega.


Postimehe lugejad on toimetusse pöördunud küsimustega, mida teha enne veebruarikuist hinnatõusu ostetud Tallinna ühistranspordi sõidutalongidega.

Raepress teatas vastuseks, et juba olemasolevaid pileteid tagasi ei osteta ning sõitmata osa eest sõidupileti kehtivusaega ei pikendata ja raha ei tagastata. Küll aga võib enne veebruari ostetud kuuekrooniste sooduspiletitega ja 12-krooniste täispiletitega sõita märtsi lõpuni ning pärast seda sõita neid teiste piletitega kombineerides kuni aasta lõpuni. Pileteid kombineerides tuleb aga silmas pidada, et sõidu eest tasumise hind ei oleks sõidutalongi puhul alla 15 krooni, soodustalongi puhul alla seitsme krooni.

Enne 1. veebruari ostetud tunnipiletid kehtivad 31. märtsini. Pärast seda tähtaega võib neid tunnipileteid kasutada aasta lõpuni kombineerituna teiste tunnipiletitega nii, et sõidu eest tasumise hind ei oleks tunnipileti puhul alla 16 krooni, soodustunnipileti puhul alla üheksa krooni.

Enne veebruari ostetud sõidu- ja ühiskaardid kehtivad aktiveeritud perioodi või neile märgitud tähtaja lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles