Tallinna õpetajatel jäi eile palk saamata

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula.

Kuigi pedagoogide töölepingus on palgapäevana kirjas eilne päev, jäi vähemalt osal Tallinna õpetajatest eile palk saamata.


Haridusameti info peaspetsialist Leini Jürisaar möönis, et mõningane segadus õpetajatele palgamaksmisega eile tõepoolest oli

Tallinna linnakassa juhataja Silver Tamm ütles, et eile, st. 8. veebruaril tehti palgaülekanne kõikidele haridustöötajatele ning need töötajad, kelle arvelduskonto asub SEB Pangas, said palga juba eile kätte.

«Tulenevalt tehnilistest põhjustest jäi neil töötajatel, kelle arveldusarve on SEB Pangast erinevas pangas, töötasu eilse päeva jooksul laekumata. Töötasu kanti neile üle eile õhtul ning see laekus nende pangaarvele täna hommikul esimese pankadevahelise kliiringuga,»  selgitas Tamm

Ta lisas, et Tallinna haridusasutuste palgamaksed on jaotatud kuuele tööpäevale, makse viibis neist ühel päeval, seda mõnede asutuste osas, kelle palgamakse kuupäevaks on määratud 8. kuupäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles