Algab kohus kolme inimest pussitanud noormehe üle

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Harju maakohtus algab esmaspäeval protsess noormehe üle, kes politsei uurimisandmetel üritas mullu kevadel Paldiskis tüli käigus mõrvata kaht noormeest ning haavas noaga ka kolmandat kannatanut.

Eeluurimisel kogutud andmete järgi viis pussitamiseni 8. mai öösel südaöö paiku Rae tänaval eesti ja vene noormeeste purjus seltskonna vahel puhkenud tüli.

Pool tundi pärast südaööd haaras 22-aastane Andrei noa ning ründas esmalt üht eestlaste seltskonda kuulunud noormeest, pussitades teda mitu korda rindu. Seejärel ründas Andrei teist meest, kellele jagas samuti noahoope rindu. Kolmas noormees sai Andrei käest pussitada kätte ja rusikahoobi näkku ning oli sunnitud ründajale loovutama mobiiltelefoni.

Politsei pidas pussitaja vahetult pärast kuritööd kinni ning kohtueelse uurimise lõppedes sai ta süüdistuse kahe inimese mõrvakatses ning röövimises.

Süüdimõistmisel võib kohus Andrei kuni eluks ajaks vangi saata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles