Kadrioru pargis ja lillefestivalil saab tööd 137 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalsetele töökohtadele kandideerijad saavad tööd ka lillefestivalil.
Sotsiaalsetele töökohtadele kandideerijad saavad tööd ka lillefestivalil. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kadrioru park võtab pargivahtide ja abitöölistena sotsiaalsetel töökohtadel ametisse 117 inimest ja lisaks sellel vajatakse alates aprillist 15 pargivahti-abitöölist Tallinna lillefestivalile.


Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul vajab Kadrioru park uut tööjõudu ja sotsiaalsete töökohtade loomine parkide korrastamiseks ning haljasaladel korra hoidmiseks on igati õigustatud.

«Pargitööliseks kandideerijad peavad tahtma tööd teha, olema vähemalt kuus kuud Tallinnas registreeritud töötud ja muidugi Tallinna elanikud,» ütles Boroditš.

Kadrioru pargi direktori Ain Järve sõnul valitakse praegu välja viis aia - ja koristustööde juhendajat, kellega sõlmitakse tööleping 23. veebruariks. Märtsi lõpus alustavad tööd abitöölised Kadrioru pargis ja aprillist alates vajatakse töökäsi ja valvureid Tornide väljakul toimuvale lillefestivalile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles