Tuisusel Harjumaal on juhtunud juba kümneid liiklusõnnetusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne kella 17 Tallinnas Smuuli ja Laagna juhtunud avariis inimesed kannatada ei saanud.
Enne kella 17 Tallinnas Smuuli ja Laagna juhtunud avariis inimesed kannatada ei saanud. Foto: Karli Saul

Ainuüksi Tallinnas ja Harjumaal on täna juhtunud 28 liiklusõnnetust, milles on seni vigastada saanud üks inimene. Õhtusel tipptunnil tekkis raskete ilmaolude tõttu ummik Järvevana tee ja Tartu mnt ristmikul.

Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Martin Luige rääkis Postimees.ee´le, et enamik liiklusõnnetusi on päädinud vaid plekimõlkimistega.

Raskem õnnetus juhtus hommikul kella 9 paiku Tallinnas Vabaduse puiestee ja Laulu tänava ristmikul, kui 80-aastane mees ületas punase fooritulega teed ning sai löögi sõiduautolt Subaru Impreza.

Veidi enne kella 17 laekus Postimees.ee toimetusele teateid avariidest Lasnamäel. Laagna tee kesklinnapoolses otsas oli juhtunud kolmikavarii. Smuuli ja Laagna tee ristmikul olid aga kokku põrganud sõiduautod Ford ja Audi. Inimesed kannatada ei saanud

Politsei ja maanteeinfokeskus tuletavad autojuhtidele meelde, et kuna lumesadu on muutnud teeolud libedaks, tuleks vähendada sõidukiirust ja hoida turvalist pikivahet

Pärast kella kuut oli lumesaju tõttu oluliselt aeglustunud ka liiklus Pärnu maanteel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles