Kadrioru pargis toimub homme valgusfestivali lõpuüritus

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgusfestivali tuleskulptuurid Kalasadamas.
Valgusfestivali tuleskulptuurid Kalasadamas. Foto: Toomas Huik.

Homme, 30. jaanuaril jõuab Kadrioru pargis võiduka lõpuni tänavune valgusfestival «Jää ja tule pidu», kus eelnevalt registreerunud linnakodanikel on võimalus osaleda lumememmede valmistamisel.


Pargis avatakse ka skulptorite valmistatud jäämemmede näitus ja Luigetiigil toimub muusikaline tule-

show

.

Iga registreerunud võistkond saab lumekuubi mõõtudega 50cm x 90cm x 150cm, millest peab kahe tunni vältel valmima lumememm. Lumememmede valmistamine algab kell 13. Parimate autasustamine on kavas kell 15.30.

Kell 16.15 avatakse jääskulptuurid Luigetiigi ääres. Jäämemmede loojateks on skulptorid Elo Liiv, Hille Palm, Kirke Kangro, Aime Kuulbusch, Tiiu Kirsipuu, Ekke Väli ning Kalle Pruuden. Jäämemmedele lisab hingestatust ekstra selleks tarbeks paigaldatav valgustus.

Kell 17 algab Luigetiigi jääl tuleetendus. Etenduse toovad publikuni uisuklubi Tritsutajad, tuletsirkuse trupid Trikivabrik ja Flameous, Ruf Ilutulestikud ning Valgusfestivali tulemeistrid. Üritus saab teoks Kadrioru pargi ja Valgusfestivali koostöös.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles