Kahe elamu põlengu Vasalemmas võis põhjustada süütamine

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuur algatas täna hommikul Vasalemmas toimunud kahe elamu põlengu asjaolude selgitamiseks kriminaaluurimise. Praegu ei välista politsei tulekahju tekkepõhjusena ühtegi võimalust, sealhulgas süütamist.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sang ütles Postimehele, et kahtlustatavaid kinni peetud ei ole. Politsei uurib põlengute asjaolusid ega välista, et tegu oli süütamisega.

Täna hommikul kella kuue paiku sai häirekeskus teate, et Harjumaal Vasalemmas Tööstuse tänaval põleb elumaja lahtise leegiga. Kuigi kohale jõudes alustasid päästjad kohe kustutustöid, hävines hoone täielikult.

Veidi pärast esimest teadet sai häirekeskus aga teate, et Vasalemmas on põlema süttinud teinegi, Tööstuse tänavalt kõigest paarisaja meetri kaugusele jääv maja. Päästjad reageerisid Nurme tänava põlengule kiirelt ning suutsid hullema ära hoida. Kohalike elanike andmetel leiti põlenud majade lähistelt ka põlev bensiinikanister.

Karistusseadustik näeb asja hävitamise eest ette kuni viieaastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles