Regionaalhaigla EMO kolimine põhjustas traumapunktis järjekorra

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: PERH :TALLINN, EESTI, 11DEC09.
Põhja Eesti Regionaalhaigla esitleb Mustamäel ajakirjanikeleRegionaalhaigla X korpust, kus hakkab toimuma kõige tehnoloogiamahukam osa ravitööst.
mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
TLMPM03: PERH :TALLINN, EESTI, 11DEC09. Põhja Eesti Regionaalhaigla esitleb Mustamäel ajakirjanikeleRegionaalhaigla X korpust, kus hakkab toimuma kõige tehnoloogiamahukam osa ravitööst. mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna hommikupoole toimunud Põhja-Eesti Regionaalhaigla erakorralise meditsiini keskuse kolimine haigla uude X-korpusesse suurendas teiste haiglate töökoormust.


Ida-Tallinna Keskhaigla erakorralise meditsiini osakonna juhataja Piret Valdek ütles Kuku raadiole, et hommikupoolikul oli haigla traumapunktis pikk järjekord.

Siis võeti appi lisajõud ja nüüd hakkab olukord lahenema. Sellele vaatamata soovitas Valdek varuda traumapunkti pöörduvatel inimestel vähemalt poolteist tundi aega.

Ta palus haiglasse tulijatel meeles pidada ka seda, et traumapunkti ette on autode parkimine keelatud ja sinna pargitud sõidukid teisaldatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles