Põlengus koduta jäänud leidsid peavarju valdavalt sõprade-sugulaste juures

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlenud maja Põhja-Tallinnas Laevastiku tänaval.
Põlenud maja Põhja-Tallinnas Laevastiku tänaval. Foto: Põhja-Eesti Päästekeskuse korrapidamisbüroo

Täna öösel Põhja-Tallinnas puhkenud tulekahjus peavarjuta jäänud 27 inimest läksid enamuses ajutiselt sõprade-sugulaste juurde, neli kannatanut jäi sotsiaalmajja.

«Neli inimest ja ühe väikese kiisu majutasime Paljassaare tee 37 sotsiaalmajja,» ütles Põhja-Tallinna linnasosavanem Karin Tammemägi. «Ülejäänud said kontakti sõprade tuttavatega.»

Tammemägi ütles, et linnaosavalitsus selgitab esmaspäeval välja, kas keegi kodu kaotanutest vajab korterit või muud sotsiaalselt tuge. Tema sõnul põles maja ülemine korrus ning alumisel on veekahjustused ja pole täpselt teada, kas ja millal maja üheksa korterit taas elamiskõlblikud on.

«Kõigile on antud info edasi, et kui tekib majutusküsimusi, siis oleme alati valmis aitama,» rõhutas Tammemägi.

Häirekeskusele teatati tulekahjust Põhja-Tallinnas Laevastiku tänaval kell 00.35. Põlengut sõitis kustutama operatiivkorrapidaja, viis päästemeeskonda, paakautod ja muud eritehnikat. Põles kivist kahekorruselise mansardkorrusega elumaja mansardkorrus ja katus umbes poole maja ulatuses.

Tuli oli alguse saanud mansardkorruselt, ning levis edasi katusele. Tules hävis pool katusest (12x12 meetri ulatuses), alumistel korrustel vee-ja suitsukahjustused. Kustutustööd lõppesid kella 6 paiku varahommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles