Möödakäija leidis tänaval kohvrist rotveileri laiba

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödakäija leidis tänaval kohvrist rottweileri laiba.
Möödakäija leidis tänaval kohvrist rottweileri laiba. Foto: Reporter.ee

Tallinnas leidsid inimesed Mooni tänava kõnniteelt prügikonteineri kõrvalt kohvri, millesse oli pressitud suure koera laip.


Ainus märk sellest, et peremees koerast vähegi hoolida võis, oli leinamärgiks kaasa pandud jõuluehe, aga see on ainult oletus, vahendas Reporter.ee

Mis põhjusel neljajalgne just sellise lõpu leidis, võib esialgu vaid kahtlustada.

«Eks lõpliku vastuse annab lahang. Ega seal väga palju variante ei ole. Üks variant on loomulik surm ja inimene lihtsalt tõi ta siia prügikasti juurde, kuna maa on külmunud ja tal puudusid võimalused looma matta,» ütles Eesti Loomakaitse Seltsi juhatuse liige Heiki Valner.

«Teine varinat on see, et tegemist on väärkohtlemisega,» sõnas Valner. «Juhul, kui on tegemist väärkohtlemisega, siis Loomakaitse Selts teeb kindlasti avalduse kriminaalmenetluse alustamiseks.»

Et vaese looma saatus päris selge polnud, saabus sündmuspaigale politsei ja veidi hiljem ka inimene Tallinna loomade hoiupaigast. Surnud rotveiler tõsteti autosse ja sealt hoiupaiga külmikusse, et arst saaks ta üle vaadata ja võimaliku surma põhjuse tuvastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles