Plahvatanud maja 10 elanikku saab ulualust Tuulemaa tänaval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalmajutusüksuse tuba Koplis Tuulemaa 6.
Sotsiaalmajutusüksuse tuba Koplis Tuulemaa 6. Foto: Peeter Langovits

Põhja-Tallinna linnaosavalitsuselt on ulualust küsinud neli perekonda, kelle eluase muutus eileöise Süsta tänava maja plahvatuse tõttu elamiskõlbmatuks.

Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse avalike suhete nõunik Eno Leies ütles, et ajutist peavarju on palunud neli perekonda, kuhu kuulub kokku kümme inimest.

Neist kolm perekonda 7 inimesega majutati juba ära Tuulemaa tänava sotsiaalmajutusüksusesse. «See on mõeldud lühikeseks ajaks kasutamiseks, aga kuna tegemist on erakorralise juhtumiga, siis mingit piiri ei panda, kaua nad seal olla võivad,» märkis Leies.

Tuulemaa tänava sotsiaalmajutusüksuses on kahte sorti tubasid - peretubadesse paigutatakse pered, seal on ka söögitegemisvõimalus. Ühistubadesse pannakse kokku mitu üksikut inimest, näiteks tõi nõunik toa, kus elab koos neli meest. Neil käib söögitegemine ühisköögis.

«Selge on see, et lõpmatuseni ei saa nad sinna jääda, nii et kellel muid võimalusi ei ole, nendele hakatakse otsima kas munitsipaal- või sotsiaalkorterit,» lisas Leies.

Leies märkis, et inimesed, kelle eluase sai plahvatuses kannatada, on informeeritud sellest, et nad saavad linnaosalt mitmesugust abi taotleda. Praeguseks pole veel ühtegi palvet sotsiaalosakonna lauale laekunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles