Politsei kuulas üle plahvatuskorteris elanud mehe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Süsta 14 majas toimus täna öösel plahvatus, kus kaheksa inimest said kergemalt viga.
Tallinnas Süsta 14 majas toimus täna öösel plahvatus, kus kaheksa inimest said kergemalt viga. Foto: Karli Saul

Politsei on üle kuulanud 40ndates aastates mehe, kes üüris Põhja-Tallinnas Süsta tänaval korterit, kus täna öösel plahvatus kärgatas. Juhtunu suhtes alustatud kriminaalasja raames kedagi kahtlustatavaks seni kuulutatud pole.


Süsta tänava elumajas kärgatas plahvatus öösel kella veerand kolme ajal.

«Plahvatus toimus ühes korteris, mida üüris 40ndates aastates eestlasest mees, kes praegu viibib põletushaavadega haiglas,» sõnas ringkonnaprokurör Ainar Koik rahvusringhäälingu raadiouudistele. Mehe elu ohus ei ole.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik märkis, et politsei on selle mehe ka üle kuulanud, kuid mitte kui kahtlustatava. Ta lisas, et kahtlustatavaid praegu ei ole.

Põhja ringkonnaprokuratuuri andmetel võivad möödunud öösel plahvatuses tugevalt kannatada saanud ja varisemisohtlikus Süsta 14 majas toestamistööd kesta isegi kuni homme õhtuni.

Tuuliku sõnul praegu toestamistööd käivad, kuid ei ole täpselt teada, kui kaua need aega võtavad. Väga võimalik, et alles homme õhtul saavad eksperdid minna majja plahvatuse asjaolusid uurima.

Tuulik mainis, et politsei algatatud kriminaalasi on Põhja prefektuuri menetluses ning nende uurijad hakkavad asjaga tegelema kohe, kui selleks võimalus avaneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles