Linn toetab Tallinna spordihalli remonditöid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumi lõhkus Tallinna spordihalli räästakatuse.
Lumi lõhkus Tallinna spordihalli räästakatuse. Foto: Karli Saul

Tallinna linnavalitsus eraldas reservfondist Tallinna spordi- ja noorsooametile 2 585 226 krooni Tallinna spordihalli avariijärgseks remondiks.


4. jaanuaril vajus lume ja jää raskuse all sisse Herne tänav 30 asuva Tallinna spordihalli räästas, mis tõmbas endaga osaliselt kaasa ühe seina ja lõhkus hoone kandekonstruktsioone. Tänaseks on kergejõustikuhall taas avatud ning kahjustused ajutiselt kõrvaldatud, kuid vaja on korraldada täiendavad remonditööd.

«Remondiga tuleks kiiresti alustada, sest kui lumi sulama hakkab, võib see tungida hoonesse ja seal lisakahjustusi tekitada,» ütles abilinnapea Kaia Jäppinen tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil

Tallinna spordihalli avariijärgsete remondiööde tegemiseks ja kandekonstruktsioonide tugevdamiseks on algatatud riigihange.

Kohe pärast katuse varisemist asuti läbirääkimistesse osaühinguga Raketis Grupp, tänu kelle kiirele reageerimisele õnnestus teha hädavajalikud tööd, millega hoiti ära võimalikud suuremad kahjud. Läbirääkimiste käigus on firma teinud hinnapakkumise summas 2 585 226 krooni, mis hõlmab endas Tallinna spordihalli avariijärgseid remonditöid ning kandekonstruktsiooni uuendamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles