Elumaja plahvatuses kannatanud said kergeid vigastusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süsta 14 majas toimunud plahvatuse põhjus on eeldatavasti hooletus gaasiseadmetega ümberkäimisel.
Süsta 14 majas toimunud plahvatuse põhjus on eeldatavasti hooletus gaasiseadmetega ümberkäimisel. Foto: Raigo Pajula

Kiirabi andis öösel Süsta tänava elumajas toimunud plahvatuses kannatanutele esmaabi ning toimetas kaheksa inimest Tallinna haiglatesse, väga tõsiseid vigastusi kellelgi pole.

Tallinna kiirabi peaarst Raul Adlas ütles, et öösel aidatud kaheksa patsiendi vigastused olid suhteliselt kerged. «Arvestades õnnetuse raskust oli see suhteliselt õnnelik õnnetus,» märkis ta.

«Üks keskealine naine koos lapselapsega oli pigem ehmunud ja ärevuses ning kuna neil polnud ühtegi riideeset, toimetati nad Meremeeste haiglasse. Kolm kannatanut olid pindmiste marrastustega ja ühel oli astma, mistõttu tal hakkas tolmust õhupuudus,» kirjeldas Adlas.

Lääne-Tallinna keskhaigla kommunikatsioonijuht Diana Lorents ütles, et neli haiglasse toodud inimest said esmaabi ja on nüüdseks juba koju lubatud.

Põrutusi sai üks nelja-aastane laps, kes viidi lastehaiglasse. Haigla pediaatriakliiniku juhataja Katrin Luts sõnas hommikul, et haiglaravile jäetud lapse seisund pole raske.

Mustamäe haiglasse viidi põletusi saanud mees. PERHi kommunikatsioonijuht Inga Lill täpsustas, et pindmisi põletusi saanud kannatanu elu ohus ei ole, aga ta jäeti haiglaravile.

Jalapõrutuse sai noor mees, kes viidi abi saama PERHi Mustamäe haigla traumapunkti ja suunati seejärel kodusele ravile. Teinegi inimene sai Mustamäe haiglast pärast esmaabi andmist välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles